Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Ağustos 2021, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1120 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzonlular Platformu’ndan Buse Naz Çakıroğlu’na daire

Tokyo Olimpiyatları’nda 51 kilo da boksta ülkemize gümüş madalya getiren Trabzonlu Buse Naz Çakıroğlu’na Trabzonlular Platformu ve Genç Trabzonlular Derneği daire hediye etti.
Trabzonlular Platformu’ndan Buse Naz Çakıroğlu’na daire  

Tokyo Olimpiyatları’nda 51 kiloda ülkemiz gümüş madalya kazandıran Buse Naz Çakıroğlu, geçtiğimiz günlerde Trabzonlular Platformu ile Genç Trabzonlular Derneği’nin kendisi için düzenlediği yemeğe katıldı.

Yemeğe Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte TİAB Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ile Çakıroğlu Vakfı ve ailesi katıldı.

Türkiye genelinde Karadenizliler tarafından büyük tanınırlığı olan İstanbul’da ikamet eden Trabzonlular Platformu Başkanı Köksal Öztürk, Buse Naz Çakıroğlu’na düzenlenen gecenin organizasyonunu yaptı.

Lüleburgaz, Kırklareli ve Trakya’yı da sık sık ziyaret eden ve Trakya’da Köksal Başkan olarak bilinen Trabzonlular Platformu Başkanı Köksal Öztürk’ün yardım kampanyası çağrısına Türkiye genelinde bulunan Karadeniz Dernekleri, Buse Naz Çakıroğlu’na düzenledikleri gece hakkında gazetecilere yapığı açıklamada; “Japonya’nın başkenti Tokyo’da Kovid 19 pandemisi nedeniyle bir yıl gecikmeli olarak düzenlenen Tokyo 2020 Olimpiyatlarında 51 kilo boksta ülkemize gümüş madalya kazandıran Buse Naz Çakıroğlu’na yemekli bir gece düzenledik. Geceye TİAB Başkanı İbrahim Hacısmanoğlu, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu Çakıroğlu Vakfı ve Buse Naz Çakıroğlu’nun ailesi katıldı. Gecede Buse Naz Çakıroğlu’na bir daire ve ziynet eşyaları hediye ettik. Kendisi bize bir sonraki olimpiyatlarda altın madalya getireceğini söyledi. Başarılı hemşerimizin her daim yanındayız” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek