Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 14 Ağustos 2021, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1338 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz'da Kastamonu için yardım kampanyası başlatıldı

Lüleburgaz Belediyesi Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketi sonrası harekete geçerek yardım kampanyası başlattı. Vatandaşlar belirtilen yardım malzemelerini 15 Ağustos Pazar günü saat 17.00'ye kadar Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası ile Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi'ne bırakabilecek.
Lüleburgaz'da Kastamonu için yardım kampanyası başlatıldı  

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketi sonrası bölgede arama kurtarma ve hasar tespit çalışmaları devam ederken, Lüleburgaz Belediyesi Kastamonu için yardım kampanyası başlattı. Başlatılan yardım kampanyası kapsamında vatandaşlar istenilen yardım malzemelerini belediye hizmet binası ile LYKA'ya bırakabilecek. Kampanya 15 Ağustos Pazar saat 17.00'ye kadar devam edecek.

İstenilen malzemeler;

Yardım kampanyası kapsamında istenilen malzemeler ise şöyle: Su, konserve, paketli gıda, bebek maması, bebek bezi, devam sütü, hijyenikped ve hasta bezi, kişisel temizlik ürünleri, battaniye, pike, el feneri, kafa lambası, pil, powerbank, yağmurluk, çizme, kazma, kürek, tırmık, sert fırça, halat, kolonya, ağrı kesici ve sargı bezi.

Haber Ertan BAYER  Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek