Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 10 Ağustos 2021, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1059 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Afet Gönülleri Derneği, yangın yerine ulaştı

Merkezi Lüleburgaz’da bulunan Trakya Afet Gönüllüleri ve Doğa Koruma Derneği tarafından yangın afeti yaşanan bölgelere afetten etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere Dernek Merkezinde bağışlar bul edilmişti.
Trakya Afet Gönülleri Derneği, yangın yerine ulaştı  

Çok fazla bağış kabul eden dernek,  ilkyardım malzemesi, gıda, temizlik, giyecek ve çocuk aktivite  malzemeleri gibi ayni yardımlar kabul aldı.

Dernek yardımları gece gündüz demeden ayrıştırdı kolileme yaptı. Geçtiğimiz Cuma akşamı saat 23:30'da 3 araç ile 10 kişilik dernek üyesi bölgeye yola çıktı.

Dernek Başkanı Ahmet Dörtler yaptığı açıklamada; “Afetin adresi yok her an olası bir afet bizlerinde başına gelebilir. Duyarlı olmanın ve birlik beraberliğin en güzel örneğini bölgede seferber olan görevli ve gönüllü vatandaşlarımız ile şahit olduk. Tüm yardımda bulunanlardan Allah Razı Olsun. Yardımda bulunan tüm duyarlı halkımıza minnettarız. Trakya Afet Gönüllüleri ve Doğa Koruma Derneği tarafından kabul edilen bağışları, afet bölgesi olan Antalya Gündoğmuş ilçesinde bulunan Afet koordinasyon merkezine dağıtım çalışmaları yerinde izlenmiş ve afetten etkilenen vatandaşlarımıza eşit bir şekilde teslim edildiği görülmüştür. Bizlerde dernek üyelerimiz ile dağıtıma katılarak bağışları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. görev alan tüm görevli ve gönüllü arkadaşlara minnettarız.Allah böyle afetlerden Ülkemizi ve Milletimizi korusun. Yaraların en kısa zamanda sarılmasını temenni ediyoruz.” Dedi.

Trakya Afet Gönüllüleri ve Doğa Koruma Derneği Başkanı Ahmet Dörtler ile birlikte yangın bölgesine Miraç Özdemir, Bircan Balay, Muhammed Pırnız, Barış Erdoğan, Şahin Meço, Burak Pala, Çağan Terzi, Halil Kamil Şahin, Kadir Özçelik, Çağlayan Ülgün yangın bölgesine giderek bağışların afetzede vatandaşlara ulaştırılması için çalıştı.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek