Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Temmuz 2021, Perşembe 07:27 tarihinde eklendi. 876 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Turabi Kayan’dan gazetemize ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, 24 Temmuz Gazeteciler Günü nedeniyle önceki gün Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Milletvekili Turabi Kayan’dan gazetemize ziyaret  

Ziyaret sırasında Gazetemizim İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ile yerel gündem ve ülke gündemi üzerine sohbet eden CHP Kırklareli  Milletvekili Turabi Kayan; “Ülkemizde hem yerel basın hem de yerel basın bugün kötü günler geçiriyor. Ancak partimiz olarak bu sorunlarınızı biliyoruz.  Partimizim iktidara geldiği dönemde düşüncesinden dolayı kimse suçlanmayacak” dedi.

Gazetemizim İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’da ziyaretten dolayı CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’a teşekkür edip başarılar diledi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek