Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 09 Temmuz 2021, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eren ve Sinanlar artık ölmesin

Lüleburgaz Terminal Mevkii’nde 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü meydana gelen kazada bisikleti ile karşıya geçmeye çalışan 17 yaşındaki Eren Karabıyık hayatını kaybetti.
Eren ve Sinanlar artık ölmesin  

Her seçim döneminde siyasilerin söz verip yerine getiremediği ve yıllardan beri yapılamayan çevre yolu nedeniyle 17 yaşında bir genç daha yaşamını yitirdi

Edinilen bilgiye göre Lüleburgaz Terminal Mevkii’nde seyir halindeki TIR, yaya yolundan bisikletiyle  6geçmek isteyen 17 yaşındaki Eren Karabıyık’a çarparak hayatını kaybetmesine neden oldu.TIR’ın kırmızı ışıkta geçtiği iddia edildi.

Kaza, Lüleburgaz’da çevre yolunun gerekliliğini yeniden göstermiş oldu. Eren Karabıyık’ın Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından muhasebeci Akın Karabıyık’ın oğlu olduğu öğrenildi.

Eren Karabıyık dün Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Lüleburgaz’da toprağa verildi.

Bilindiği gibi Lüleburgaz’da 28 Temmuz 2017 tarihinde de 12 yaşındaki Sinan Atakan Yavuz, bisikleti ile bisiklet şeridinde giderken TIR’ın arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Lüleburgaz’da bisiklet kullanarak ölen Sinan ve Eren gibi gençlerin Lüleburgaz’da çevre yolu olmadığı için öldüğünü belirten duyarlı vatandaşlar “Lüleburgaz’da daha kaç tane Eren ve Sinan ölecek. Artık çocuklarımızın ölmesini istemiyoruz. Lüleburgaz’a çevre yolu istiyoruz. Siyasetçilerin de bürokratlarında bir an önce harekete geçmesi gerekir” dediler.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilİyoruz.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek