Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 09 Temmuz 2021, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 2019 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Levent Yılmaz, 6 ayda 3. Büyük ikramiyeyi verdi

Lüleburgaz Zübeyde Hanım Parkı karşısında yaklaşık 40 yıldan beri Milli Piyango Bayiliği yapan Levent Yılmaz son 6 ay içinde 3. Büyük ikramiyeyi verdi.
Levent Yılmaz, 6 ayda 3. Büyük ikramiyeyi verdi  

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında 5 liralık  Altın Kazı Kazan Kuponu ile 200 bin TL ikramiye veren Levent Yılmaz, iki ay sonda da Şans Topu’ndan 250 bin TL civarında ikramiye vermişti.

Önceki gün yine büyük ikramiye veren Levent Yılmaz’dan 5 TL’lik Altın Kazı Kazan oynayan bir kişi 200 bin TL’lik büyük ikramiyeyi verdi.

İkramiyeyi kazan kişinin doğma büyüme Lüleburgazlı olduğunu belirten Levent Yılmaz, “ Halk Bankası Levent Şubesi’nden büyük ikramiyeyi alarak kendisine Lüleburgaz’da teslim ettik” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek