Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Temmuz 2021, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bab-ı Sohbet Kitap Kahve’de yaz okulu başlıyor

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi Bab-ı Sohbet Kitap Kahve yaz okulu başlıyor.
Bab-ı Sohbet Kitap Kahve’de yaz okulu başlıyor  

Proje Koordinatörü Sümeyye Erdem yaptığı açıklamada; gençlere yönelik olarak her yıl düzenledikleri yaz okulunun bu yıl 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayıp,13 Ağustos 2021 Cuma günü sona ereceğini söyledi.

Yaz okulunda; Kur'an-ı Kerim(Elif-Ba) Tecvit ve okuma kuralları), Peygamberimizin Hayatı, Değerler Eğitimi, Sosyal Aktiviteler, Spor Aktiviteleri,  Kültür Gezileri (İstanbul Tarihi mekanları), El İşi Kursları, Okçuluk Kursu, Yüzme Kursu, Adab-ı Muaşeret Kuralları, Yiyecek ve İçecek İkramları gibi toplumsal konular ele alınacak.

Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Proje Koordinatörü Sümeyye Erdem; “Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi Bab-ı Sohbet Kitap Kahve  olarak düzenleyeceğimiz Yaz okuluna gönlü güzel gençlerimizi bekliyoruz.” diyerek gençleri yaz okuluna davet etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek