Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Haziran 2021, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kısıtlamalar sona eriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19’la mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz’da sona ereceğini açıkladı.
Kısıtlamalar sona eriyor  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 21 Haziran 2021 Pazartesi günü düzenlenen Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.  Beştepe’de yapılan 3 buçuk saatlik toplantının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz’da kaldırılacağını belirtti.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz’dan itibaren tümüyle kaldırılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzikle ilgili sınırlandırmayı 00.00’a çektiklerini, şehirlerarası seyahat ile toplu taşıma araçlarındaki kısıtlamaların da sona ereceğini duyurdu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında 1 Temmuz itibariyle normal mesai düzenine geçeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan; turizm sektörüne verilen KDV desteğinin 1 ay daha uzatıldığını söyledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek