Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Haziran 2021, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 1200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GELECEK PARTİSİ KIRKLARELİ İL BAŞKANI YENİDEN MEHMET YILDIZ OLDU

Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu 19 Haziran 2021 Cumartesi günü Kırklareli Paşa Cafe’de yapıldı.Tek liste halinde yapılan Kongre’de Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’na yeniden Mehmet Yıldız seçildi.
GELECEK PARTİSİ KIRKLARELİ İL BAŞKANI YENİDEN MEHMET YILDIZ OLDU  

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof Dr. Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi Genel Sekreteri olan Pınarhisarlı Avukat Şenol Gürşan’ın katıldığı Genel Kurul’a da üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Genel Kurul için geldiği Kırklareli’nde 3 gün kalan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yaptığı esnaf ziyareti ve çifti toplantılarıyla da vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, basın açıklamasını Gelece Partisi Genel Başkanı Avukat Şenol Gürşan ve Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanı Mehmet Yıldız’ı da yanına alarak yaptı.

Bugün ülkenin en büyük sorunun adalette olan güvensizlik ve israf olduğunu belirten Davutoğlu; “Bugün ülkemizde, ülkemizi yönetenler büyük bir israfın içinde.  Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) büyük bir sıkıntı yaşıyor.  Trakya’da insan eksen insan çıkacak verimli topraklar varken üreticimiz yüksek gübre, akaryakıt ve tohum fiyatları altında ezilirken ürününü hakkını alamıyor. Esnafımız pandemi döneminde büyük zorluk yaşadı. Biz bunları biliyoruz. Biz gelecek partisi olarak iktidara geldiğimizde bu sorunları çözeceğiz. Ülkemizi geliri çok fazla ancak bu gelirler doğru yönlendirilmiyor” dedi.

Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nda geçtiğimiz Cumartesi günü yapılacak Kongre’de Mehmet Yıldız, Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanı seçildi.

Ayrıntılar yarın gazeteniz Hürfikir’de.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek