Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 14 Haziran 2021, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 41485 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK PARTİ LÜLEBURGAZ KADIN KOLLARINDAN ZİYARET

AK Parti Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanı Hanife BÜYÜKYEĞEN'in katılımıyla önce Lüleburgaz'daki Kadın esnafları ziyaret edip, kadın esnaflara hayırlı işler dileyerek programa başladılar.
AK PARTİ LÜLEBURGAZ KADIN KOLLARINDAN ZİYARET  

Sonrasında Lüleburgaz'ın kadın muhtarlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuldu. Muhtarların akabinde ev ziyaretleri yaparak Lüleburgazlı kadınlarımızın sohbet ederek istek ve arzularını dinlediler.

Program sonrası  AK Parti Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Neşe KİRAZ ARICI "Yeni normalleşme dönemimize uygun olarak düzenlenecek programların ilki ile başladık. Lüleburgaz'ımızın emektar kadınlarının her zaman yanındaydık, her zaman da yanlarında olacağız. Biz Birlikte Güzeliz. Biz Birlikte Güçlüyüz." dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek