Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 11 Şubat 2013, Pazartesi 13:52 tarihinde eklendi. 937 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor dayanamadı

Kırklarelispor, deplasmanda karşılaştığı Tokatspor’a 2-0 mağlup oldu.
Kırklarelispor dayanamadı  

Ömer MUTLU - Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor,  deplasmanda ligin güçlü takımlarından Tokatspor ile karşı karşıya geldi.
Maça baskılı başlayan ev sahibi takım ilk pozisyonunu 5’inci dakikada buldu. Gelişen Tokatspor atağında, kaleci Alişan topu kornere gönderdi. Rakip kaleye yüklenen ve gol arayan Kırklarelispor’da maçın 29’uncu dakikasında geliştirdiği ataktan istediği sonucu alamadı. İlk 45 dakikada iki takımda istediği golü bulamayınca soyunma odasına 0-0 gittiler.
Maçın 49'uncu dakikasında gelişen Tokatspor atağında top kornere çıktı. Bilal'ın ceza sahası içerisine kestiği topa ön direkte kafayla vuran İbrahim topu ağalara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından, rakip kalede farkı arttırma çabalarına giren ev sahibi takım, 61’inci dakikada kullanılan kornerde bu kez Oğuz topu ağalara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. Maçta başka gol olmayınca, ev sahibi takım Tokatspor maçı 2-0 kazandı. Ligin ilk yarısında Kırklareli’nde oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlı takım 3-2 kazanmıştı. Kırklarelispor aldığı bu mağlubiyetle 29 puanda kalırken, Tokatspor puanını 34’e yükseltti. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek