Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Haziran 2021, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1601 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da trafik kazası; 2 kişi ağır yaralandı

Lüleburgaz’da 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü akşam saatlerinde gerçekleşen yoğun yağış nedeniyle gerçekleşen tek taraflı trafik kazasında iki kişi ağır yaralandı.
Lüleburgaz’da trafik kazası; 2 kişi ağır yaralandı  

Lüleburgaz’da 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü Hamza Turdu isimli sürücünün yönetimindeki 34 CEE 191 plaka sayılı otomobil, D-100 karayolu üzerinde seyir halindeyken yoğun yağış ve hız nedeniyle kaza yaptı. Araçta bulunan Hamza Turdu ve bir yolcu ağır yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, emniyet ve İtfaiye ekibi sevk edildi. Araç içinde sıkışan yaralı sürücü İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar; Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek