Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Mayıs 2021, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 904 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan, Tuğamiral Mehmet Sarı soruşturmasını sordu

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a Tuğamiral Mehmet Sarı hakkında yürütülen soruşturmanın sonuçlandırılmamasının nedenini sordu.
Turabi Kayan, Tuğamiral Mehmet Sarı soruşturmasını sordu  

Milletvekili Kayan; Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı’nın makam aracı ile tarikat evine giderek cüppe ve sarık giydiğinin görüldüğü fotoğrafların yazılı ve görsel basında yer aldığını belirterek Mehmet Sarı hakkındaki soruşturmanın sonuçlandırılmasının nedenini Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyla ilgili “Milli Savunma Bakanlığımız kendi üzerine düşeni mutlaka yapacaktır” dediğini hatırlatan Milletvekili Turabi Kayan; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a şu soruları yöneltti;

1-Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı hakkında başlatılan soruşturmanın bugüne kadar sonuçlandırılmamasının gerekçeleri nelerdir?

2-Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı hakkında başlatılan soruşturmanın bugüne kadar sonuçlandırılmamasının asıl nedeni; konuyu Yüksek Askeri Şûra’ya kadar bekletip, şahsı orada emekli edip konuyu kapatmak mıdır?

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek