Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Mayıs 2021, Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi. 863 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayram namazı 06.28’de kılınacak

Ramazan ayının sona ermesiyle bayram namazının kılınacağı saatte belli oldu. Lüleburgaz’da Ramazan bayramı namazı yarın saat 06.28’de camilerde maske, mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek kılınacak.
Bayram namazı 06.28’de kılınacak  

İslamiyete göre 11 ayın sultanı olarak kabul edilen Ramazan ayı tamamlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan bayramının namaz vakitleri de açıklandı. Buna göre Kırklareli’nde bayram namazı saat 06.28’de kılınabilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı bu yıl bayram namazının camilerde Covid-19’a karşı maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin alınarak kılınabileceğini duyurmuştu.

Lüleburgaz’da da vatandaşlar yarın herhangi bir kısıtlama olmadan saat 06.28’de ilçemizde bulunan camilerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak şartıyla bayram namazını kılabilecekler.

Bayram namazı Edirne’de 06.30 ve Tekirdağ’da 06.28’de kılınacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek