Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 10 Mayıs 2021, Pazartesi 17:51 tarihinde eklendi. 818 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Meşe ağacı Türkiye’nin geleceğidir”

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından, çevre dostu Hakan Dedeoğlu, köy ziyaretlerine devam etti. Her Köy Bir fabrikadır diyerek köy ziyaretlerini sürdüren ve köylerin önemine dikkat çeken Dedeoğlu, “Meşe ağacı Türkiye’nin geleceğidir” dedi.
“Meşe ağacı Türkiye’nin geleceğidir”  

Kırklareli’nde Kofçaz ilçesine bağlı Elmacık köyünde incelemelerde bulunan Dedeoğlu “Bu defa, yıllar önce uğradığımız Kırklareli/Kofçaz-Elmacık Köyümüzün asırlık Meşelerin kardeşçe yaşadıkları köy mezarlığını tekrar ziyaret ettik. Bir an, çok üzüldüm! Kardeşlerden en büyüğü olan meşe ne yazık ki kurumuş ve devrilerek adeta ölmüş. İnanın o kadar geniş gövdeli bir meşe ağacıydı ki, o zaman üç kişi zor sarmıştık çevresini. Neyse ki kardeşleri yaşamaya devam ediyor. Bu arada İl Orman müdürlüğü yetkililerimizin bakımları adına ilgili olmaları hepimizi çok sevindirecektir. Ormanlarımıza Sahip Çıkmalıyız!” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek