KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 27 Nisan 2021, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1580 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Kayan’dan Mülki İdare Amirlerine tepki

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, 23 Nisan 2021 Cuma günü sabah saat 09.00’da düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne katılmayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli İlçelerinde törene katılmayan Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Cumhuriyet Başsavcılarına tepki gösterdi.
Milletvekili Kayan’dan Mülki İdare Amirlerine tepki  

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını kutladığımız bu yıl da Lüleburgaz ve Kırklareli’nde ilk kez Vali Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Başsavcıların Çelenk Koyma Törenine katılmadığını belirten CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan; “Hepiniz biliyorsunuz Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile 23 Nisan’da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Mevcut iktidar parti kongreleri yaparken, tarikat liderlerinin cenazesine katılırken  Coronavirüs yok ama Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken Coronavirüs var. Böyle saçmalık mı olur. İktidar Partisinin iktidara geldiği günden beri Milli Bayramlara alerjisi var.  Ben Kaymakamların da Vali’nin emri ile 23 Nisan Çelenk sunma törenlerine katılmadığını düşünüyorum. Özellikle Garnizon Komutanlarının ve Cumhuriyet Başsavcılarının katılmaması tam bir skandal.  İktidarın bir tek hedefi var. Seçim yapmadan, ayak oyunları ile seçim yapılmayan bir yönetim sistemini ülkemize getirmek. Bunun içinde kendisi darbe yapmak istiyor.  23 Nisan’da yaşanan bu Çelenk Koyma Töreni’ne mülki idare amirlerinin katılmamasını kınıyorum.” Dedi.

 

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, sosyal medya hesabından ise; “Egemenliğimizin, yozlaşmış saltanatın elinden alınıp halka verilmesinin 101. yıl dönümünü halkımız şaşkınlıkla kutlamıştır.Lüleburgaz’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı çelenk koyma törenine Lüleburgaz Kaymakamı ve Garnizon komutanı katılmamışlardır.

Ülkemizin en önemli bayramlarından biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizin en büyük mülki amiri ve garnizonumuzun koruyucusu garnizon komutanı olmadan kutlanmıştır. Yakışıyor mu.?” Sözleri ile katılmış olduğu Çelenk Koyma Töreni’nin fotoğrafını paylaştı.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek