Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 26 Nisan 2021, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan coşkusu balkon ve pencerelerde yaşandı

Lüleburgazlı vatandaşlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Lüleburgaz Belediyesi’nin çağrısıyla saat 20.21’de balkon ve pencerelerine çıkarak İstiklal Marşı’nı söyledi.
23 Nisan coşkusu balkon ve pencerelerde yaşandı  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Covid-19 pandemisi nedeniyle kutlama yapılamadı. 23 Nisan’ları coşkuyla kutlayan Lüleburgaz halkı, salgın nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasıyla bu yıl evlere kapandı.

23 Nisan coşkuşunu içinde taşıyan Lüleburgazlılar, Lüleburgaz Belediyesi’nin çağrısıyla saat 20.21’de balkon ve pençelerine çıktı. Ellerinde Türk bayrağı tutan Lüleburgazlılar, şehrin belli noktalarına yerleştirilen ses sistemiyle İstiklal Marşı’nı seslendirdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek