Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 20 Nisan 2021, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 581 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den inceleme ve vatandaş ziyareti

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaları hem yerinde inceledi hem de gezdiği bölgelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Söz verdiği gibi masada değil, sahada olmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Gerenli, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Lüleburgaz için mesai gözetmeksizin işimizin başında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gerenli’den inceleme ve vatandaş ziyareti  

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü yatırım çalışmalarını Başkan Gerenli yakından inceledi. Haftanın belli günleri sahadaki ekipleri habersiz bir şekilde denetleyen Başkan Gerenli, gezdiği bölgelerde vatandaşlarla da biraraya geldi. Başkan Gerenli, inceleme gerçekleştirdiği bölgelerde ekiplerin çalışmaları hakkında teknik ekiplerden detaylı bilgi aldı.

 

Vatandaşın sorunlarını dinledi

 

Denetleme kapsamında Temizlik Şantiyesi binası, Sabahattin Ali Parkı, Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri ve yapımı tamamlanmak üzere olan 8 No’lu parkta bir dizi incelemelerde bulunan Başkan Gerenli, buralarda vatandaşla da biraraya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini tek tek not alan Başkan Gerenli, her zaman vatandaşın hassasiyetlerini gözeterek çalışmaya devam edecekleri mesajını verdi.

 

Çocuklarla hatıra fotoğrafı!

 

Öte yandan Atatürk Mahallesi’ndeki Eczacıbaşı Parkı’nda çim biçme çalışması gerçekleştiren ekipleri de ziyaret eden Başkan Gerenli, burada oyun oynayan çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Başkan Gerenli, çocuklarla birlikte objektiflere poz verdi.

 

“İşimizin başında olmaya devam!”

 

Başkan Gerenli gerçekleştirdiği geziyle birlikte hem ekipleri denetlediğini hem de Lüleburgazlıların talep ve önerilerini dinlediğini söyleyerek, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Lüleburgaz için mesai gözetmeksizin işimizin başında olmaya devam edeceğiz”

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek