Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Nisan 2021, Pazartesi 09:38 tarihinde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör Ligler ertelendi

Lüleburgazspor’un da mücadele ettiği Bölgesel Amatör Liglerin(BAL) başlama tarihi Covid-19 pandemisinin seyri nedeniyle yeniden ertelendi.
Amatör Ligler ertelendi  

Daha önce Türkiye FutbolFederasyonu tarafından 17 Nisan tarihinde başlayacağı ilan edilen Bölgesel Amatör Liglerin başlangıç tarihi Covid-19 pandemisi sürecinde vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle Mayıs ayının son haftasına ertelendi.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Sağlık Kurulu’ndan yapılan açıklamada “Covid-19 pandemisinin son günlerdeki seyri üzerine Bölgesel Amatör Lig maçlarının oynatılması ile ilgili TFF Sağlık Kurulu tarafından bir değerlendirme yapılmıştır.

Yeni tedbirleri zorunlu kılan mevcut süreçte, gerek şartların elverişli olmadığı gerekse 266 takımın katılımının söz konusu olduğu lig organizasyonunun yeni riskler taşıdığı konusunda Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır.

Bu kapsamda, daha önce 17 Nisan’da başlatılması planlanan Bölgesel Amatör Lig'in sağlık şartları uygun olduğu takdirde Mayıs ayının son haftası başlatılması uygun bulunmuştur.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur.” denildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek