Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Nisan 2021, Çarşamba 09:41 tarihinde eklendi. 895 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İtirazlar reddedildi, şekergübre depoları özelleştirilecek

Lüleburgaz’da atıl halde bulunan Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait şekergübre depolarının Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle özelleştirilmesine karar verildi.
İtirazlar reddedildi, şekergübre depoları özelleştirilecek  

Lüleburgaz İstanbul  Caddesi’nde şehrin merkezi konumunda bulunan ve aylardır atıl halde olan Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait şeker gübre depolarının özelleştirilme kararına yapılan itiraz Cumhurbaşkanlığı kararıyla reddedildi.

Karar, 5 Nisan 2021 tarihli resmi gazetede yayınlandı.Konuyla ilgili Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yetkili kılındı.

Kurtuluş Mahallesi 334 ada, 8 parsel üzerinde bulunan arazi daha önce özelleştirme programı kapsamında Cumhurbaşkanlığı kararı ile yerleşik konut alanı olarak onaylanmış; karar üzerine hukuki süreç başlatılarak karara itiraz edilmişti. Lüleburgaz Belediye başkanı Murat Gerenli, bu arazinin satışı durumunda araziye talip olduklarını ve arazinin belediyeye ait yaşlı bakım evi ve konuk evi haline getirilerek yeniden Lüleburgaz’a kazandırmak istediklerini belirtmişti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek