Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 11 Mart 2021, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’dan gol yağmuru: 7-0

Kırklarelispor, sezonun 27.hafta mücadelesinde ağırladığı Mamak Futbol Kulübü’nü 7-0 mağlup etti.
Kırklarelispor’dan gol yağmuru: 7-0  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, sezonun 27.haftasında Mamak FK’yla karşılaştı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’ndaki karşılaşmayı Oğuzhan Uğurlu yönetti. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Ali Uğurtan Demirtaş, Hakan Yoldaş ve Batuhan Bayar yaptı. Geçtiğimiz hafta Kırşehir Belediyespor’udeplasmanda 3 golle mağlup eden ve Mamak’ı da yenmek isteyen Kırklarelispor sahaya; Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Fatih Cerleki Emre Keleşoğlu, Mert Sinan Pekesen, Bahadır Taşdelen, Ersel Aslıyüksek, Murat Yılmaz ve DabutBabur 11’yle çıktı.

Maça iyi başlayan temsilcimiz 24.dakikada Murat Yılmaz’la gol perdesini açtı. Murat Yılmaz, 33.dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın 36.dakikasında Bahadır Taşdelen’in golü skora 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 61.dakikada Mert Sinan Pekesen skoru 4-0’a getirdi. Karşılaşmanın 3. Golünü kaydeden Bahadır Taşdelen, 66.dakikada yeniden sahneye çıkarak farkı 5’e çıkaran golü attı.

62.dakikada oyuna giren Emre Balkı, 70.dakikada takımının 6.golünü attı.  Kubilay Akyüz, karşılaşmanın 80.dakikasında skoru 7-0’a getiren golü attı. Karşılaşma Kırklarelispor’un 7-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

Kırklarelispor, üst üste 2 maçı kazandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek