Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 09 Mart 2021, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 536 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli şantiyede kadın emekçilerle!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, belediyenin kadın temizlik işçileriyle birlikte kahvaltıda buluştu.
Başkan Gerenli şantiyede kadın emekçilerle!  

 Temizlik şantiyesinde kadınlarla birlikte kahvaltı masasına oturan Başkan Gerenli, kadınların her birine tek tek çiçek verdi.

 Kadınların sosyal hakları için verdiği mücadelenin yıl dönümlerinden biri olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Lüleburgaz’da korona virüs salgını önlemleri kapsamında kutlandı. Başkan Gerenli bu kapsamda, sabahın erken saatlerinde Lüleburgaz’ın sokaklarını arşınlayarak daha güzel bir kent için temizlik çalışması gerçekleştiren kadın temizlik işçileriyle bir araya geldi.

 “Gün ağarmadan yola koyulan…” 

Şantiyeye gelen kadın çalışanları eşi Aysu Yetim Gerenlive Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Güncerile birlikte karşılayan Başkan Gerenli, kadın temizlik işçilerine tek tek karanfil verdi. Kadınların değerinin bir gün değil her gün bilinmesi gerektiğini söyleyen Başkan Gerenli, “Lüleburgaz'ı güzelleştirmek için gün ağarmadan yola koyulan kadın temizlik işçilerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Tüm kadın çalışma arkadaşlarımın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Kadın personele çiçek

Öte yandan Başkan Gerenli ve Güncer, temizlik şantiyesindeki etkinliğin ardından Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan kadın personele de tek tek çiçek verdi. Başkan Gerenlikadın haklarının önemi ve eşitliğine vurgu yaparken personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek