Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 04 Mart 2021, Perşembe 16:45 tarihinde eklendi. 617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den Kesimoğlu’na ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve önceki dönem Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile birlikte Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi
Başkan Gerenli’den Kesimoğlu’na ziyaret  

Başkan Gerenli,yuvası CHP’ye tekrar dönen Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu’na Başkan Albayrak, Başkan Hacı ve eski başkan Halebak’la birlikte ziyarette bulundu. Başkanların ziyaretinde karşılıklı işbirliğine yönelik konuların yanı sıra çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda başkanlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek