Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Mart 2021, Çarşamba 19:28 tarihinde eklendi. 797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2 Nolu ASM, şampiyonlara ev sahipliği yapıyor

Lüleburgaz 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde(ASM) görevli Dr.Reyhan Demirel ve hizmetli Ümit Er, 41. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda büyük bir başarı göstererek kürsüde yer aldılar.
2 Nolu ASM, şampiyonlara ev sahipliği yapıyor  

Bu yıl sağlık çalışanları için koşulan Trabzon Yarı Maratonunda Lüleburgazlı sporcular damga vurdu. Lüleburgazlı atlet Dr. Reyhan Demirel 50-54 yaş grubunda 1. olurken, Ümit Er ise 45-49 yaş grubunda 2. oldu.

 

Kürsüde ise Lüleburgaz 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nden(ASM) 2 sporcu yer aldı. Elde edilen başarı 2 NoluASM’de büyük bir sevinçle karşılandı.

 

Maratonculara kupalarını takdim eden 2 Nolu ASM yöneticisi Dr. Bülent Önder, bir konuşma yaparak “1 yılı aşkın süredir Covid-19 ile amansız bir savaş içindeyiz. Bütün sağlık çalışanları olarak ülkemizi bu illetten kurtarmak için ölümüne mücadele veriyoruz. Özverili çalışmalarımızla bütün dünyanın takdirini kazandık. Bu arada maalesef birçok meslektaşımız şehit oldular. Böylesi ağır çalışma koşullarına rağmen arkadaşlarımızın uykularında, özel yaşamlarından vazgeçerek antrenman yapmaları ve Türkiye çapında derece yapmaları her türlü övgünün üstündedir. Bizi en güzel şekilde temsil ederek 2 Nolu  ASM’ nin  adını bütün Trakya’ya duyuran sporcularımızı candan kutluyoruz. Bilsinler ki bizim desteğimiz her zaman onlarla olacaktır. “ dedi.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek