Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Mart 2021, Çarşamba 19:26 tarihinde eklendi. 654 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çöp taksi Pınarhisar’da hizmete girdi

Pınarhisar’daÇöp taksi, 1 Mart 2021 tarihi ile ilçe halkının hizmetine sunuldu.
Çöp taksi Pınarhisar’da hizmete girdi  

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, İstanbul Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan  ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, kendilerine çöp taksinin hibe edildiğini belirterek “  Kıymetli Başkanımızın vermiş olduğu hibe araç desteğinden dolayı teşekkürler ederim. Çöp taksimiz bugün göreve, Pınarhisar’ımızın hizmetine başlıyor” dedi.

 

Temizliğin önemine dikkat çeken Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay; “Temizlik bir şehrin kimliği, bir şehrin hayat kalitesinin göstergesidir” dedi.

 

Bu konuda yaptıkları çalışmalara da değinen Başkan Talay “Biz de Pınarhisar Belediyesi olarak temizlik hizmetlerimize büyük önem veriyoruz. Zaman zaman bazı yerlerde çöp hareketliği oluşabiliyor.Beklenmedik bir durumda, günlük program dışında herhangi bir cemiyet gibi programlarda ani bir temizlik ihtiyacı olduğunda bunlara hızlı ve pratik bir şekilde müdahale etmek için büyük çöp kamyonları yerine daha hızlı araçlara ihtiyaç duyuluyor.

Hizmet araçları filomuza yeni eklediğimiz çöp taksi ile acil temizlik hizmetlerimizi hızlı, pratik ve daha tasarruflu bir şekilde yerine getireceğiz. Pınarhisar’ımızın temizlik hizmetleri kalitesini arttırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Yeni hizmet aracımız ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek