KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 02 Mart 2021, Salı 09:37 tarihinde eklendi. 22379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın Gözde Fotoğrafçısı, Projeleriyle İlgi Çekiyor

Lüleburgaz’da “daçillaphotography” ismiyle bebek ve konsept fotoğrafçısı olarak hizmet veren Damla Çiflikli Kaya, fotoğraf çekimlerinin yanı sıra hazırladığı konsept ve kostümlerle de Lüleburgazlı ailelerin ilgi odağı oldu. Damla Çiflikli Kaya, evine taşıdığı stüdyosunda çekimlerini yaparken 3 yıldır sürdürdüğü pati dostu projesini bu yıl da devam ediyor.
Lüleburgaz’ın Gözde Fotoğrafçısı, Projeleriyle İlgi Çekiyor  

Damla Çiflikli Kaya, lise yıllarından beri tutkunu olduğu fotoğrafçılığı 4 yıl önce profesyonel boyuta taşıyarak meslek edindi. Hamile, yeni doğan bebek ve konsept fotoğrafçılığı yapan 26 yaşındaki Kaya, her aileye ayrı konsept hazırlıyor.

Konseptlerinde kullandığı kostümleri de kendisi tasarlayarak diken Damla Çiflikli Kaya, bu durumun aileleri çok memnun ettiğini ve verdiği hizmete olan talebin arttığını söylüyor. Çevre şehirlerden çok sayıda aileyi kadrajına konuk ettiğini ifade eden genç fotoğrafçı, fotoğrafçılığı işten çok bir hayat tarzı olarak gördüğünü sözlerine ekliyor.

Stüdyosunu evine taşıdı

2 yıldan beri Kocasinan Mahallesi’nde bulunan stüdyosunda çekimlerini gerçekleştiren fotoğrafçı, stüdyosunu evine taşıyarak çekimlerini daha samimi bir ortamda müşterilerin evinde hissetmesini sağlayarak gerçekleştiriyor.

Damla Çiflikli Kaya’nın evinde; aile, bebek ve çift çekimleri için ayrı konseptler bulunuyor.

Albüm tasarımı ona ait

Genç fotoğrafçı, müşterilerin isteğine göre kendi tasarımı olan ahşap fotoğraf albümü hazırlayarak yine müşterilerin tercihine göre son şeklini veriyor. Albüm tasarımı da yapan fotoğrafçı, bu yönüyle de büyük beğeni topluyor.

Pati dostu projesi

Lüleburgazlı fotoğrafçı Damla Çiflikli Kaya, bunların yanı sıra yaklaşık 3 yıl önce başlattığı pati dostu projesiyle de öne çıkıyor. Proje kapsamında evcil hayvanları da mama karşılığında kadrajına konuk eden Kaya, evcil hayvanların sahiplerinin getirdiği mamalarla sokakta yaşayan can dostlarımızın karnını doyuruyor.

Projeyle; evcil hayvan sahipleri hayvanlarının çektirdiği konsept fotoğraf karşılığında hayvansever fotoğrafçıya kedi ve köpek mamalarını teslim ediyor. Damla Çiflikli Kaya, haftanın mama destek günü olarak belirlediği günlerde mamaları kedi ve köpek yoğunluğunun fazla olduğu yerlere bırakıyor.

Çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren genç fotoğrafçı değindiği hayvan dostu projesiyle ilgili olarak ta “ Bu şekilde sokakta ki dostlarımıza da daha konforlu bir yaşam sunmayı amaçlıyorum. Onlar bizlerin dostudur. Tek bekledikleri sevgi görmek. Sadece beslediğimiz hayvanların değil, tüm hayvanlara iyi bir yaşam sunabilmeliyiz diye düşünüyorum. Bu projeye desteklerin artmasını ve hayvansever vatandaşlarımızdan daha çok ilgi görmeyi bekliyorum.” diye konuştu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek