Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 25 Şubat 2021, Perşembe 09:31 tarihinde eklendi. 636 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, evinde mağlup oldu

Kırklarelispor, sezonun 25.haftasında konuk ettiği Bodrumspor’a 2-1 mağlup oldu.
Kırklarelispor, evinde mağlup oldu  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü Bodrumspor’la karşılaştı. Bodrumspor’u konuk eden Kırklarelispor, karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Bayburt Bölgesi Hakemlerinden Murat Türkoğlu yönetirken yardımcılıklarını Hasan Erdoğan, Mehmet Şenkaya ve Tolga Sancak yaptı.

Kırklarelispor sahaya; Umut Kaya, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Serkan Sözmen, Fatih Cerlek, Berkan Burak Turan, Bahadır Taşdelen, Kubilay Akyüz, Ersel Aslıyüksek, Murat Yılmaz 11’yle çıktı.

Bodrumspor karşılaşmanın 40.dakikasında Oğuzhan Türk’ün attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.  Konuk ekip Bodrumspor, karşılaşmanın 75.dakikasında Celal Dumanlı’nın bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı.

Kırklarelispor, 85.dakikada Murat Yılmaz’ın bulduğu golle farkı 1’e indirse de bu skor Kırkalrelispor’a yetmedi ve temsilcimiz 2-1 mağlup oldu.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Bodrumspor

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek