Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 04 Şubat 2013, Pazartesi 12:00 tarihinde eklendi. 961 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’da 3 puan üzüntüsü

Kırklarelispor, evinde karşılaştığı Kızılcahamamspor ile 2-2 berabere kaldı.
Kırklarelispor’da 3 puan üzüntüsü  

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, Kırklareli Atatürk Stadı’nda ligin güçlü takımlarından Kızılcahamamspor’u konuk etti.
İki takımında 3 puan için çıktığı mücadelede, konuk takım maçın 12’nci dakikasında Mehmet Çetinkaya ile öne geçti. Kalesinde gördüğü golün ardından, beraberlik golü için yüklenen yeşil-beyazlı takım maçın 32’nci dakikasında Serkan Turhan ile beraberliği yakaladı. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca, iki takımda soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.
İkinci yarıda, başlama düdüğüyle birlikte baskılı bir oyun ortaya koyan Kırklarelispor taraftarının desteğiyle de galibiyet golü aradı. Maçın 59’uncu dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Kızılcahamamspor oyuncusu Erdi Zengin takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin 10 kişi kalmasını değerlendirmek isteyen Kırklarelispor, kalesinde gördüğü penaltı golüyle büyük şok yaşadı. Yaşadığı şoku, golden 3 dakika sonra atan yeşil-kırmızılı takım Lokman’ın ayağından kazandığı golle beraberliği tekrar yakaladı. Maçın son 20 dakikasında, galibiyet golünü arayan Kırklarelispor bir türlü istediği golü bulamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek