Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Şubat 2021, Pazartesi 09:34 tarihinde eklendi. 745 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu, Kırklareli CHP’de alkışlarla karşılandı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret etti.
Kesimoğlu, Kırklareli CHP’de alkışlarla karşılandı  

Kesimoğlu, parti binası önünde CHP İl Başkanı AlaaddinGüncer, Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul ile partililer tarafından alkışlarla karşılandı.

Partililer Kesimoğlu'na çiçek takdim etti.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Kesimoğlu, sosyal medya hesabından, "Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Sayın AlaaddinGüncer, Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul'u  ve yönetimlerini makamlarında ziyaret ettim. Değerli başkanlarımıza ve saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partisi ailesine bu güzel ağırlama için çok teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu.

Kesimoğlu ardından AK Parti, MHP ve İyi Parti il başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi.

Kesimoğlu, aday gösterilmemesi üzerine CHP'den istifa ederek bağımsız olarak girdiği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Kırklareli Belediye Başkanlığını kazanmıştı. 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek