Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 20 Şubat 2021, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1004 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş heyetinden Gerenli’ye ziyaret

Beşiktaş Futbol Kulübü’nün eski futbolcusu ve Beşiktaş Futbol Akademi Sorumlusu Yılmaz Canpolat; kw PLATIN Gayrimenkul Danışmanı Şevket Yuyucu, ARTAŞ Eğitim ve Sosyal Hizmetler Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Şimşek ve Gazeteci Yılmaz Aktepe ile birlikte 19 Şubat 2021 Cuma günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ziyaret etti.
Beşiktaş heyetinden Gerenli’ye ziyaret  

Görüşmede Hüseyin Peker de hazır bulundu. Aynı zamanda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin yardımcısı olan Yılmaz Canpolat, görüşmede Lüleburgazspor’u pilot takım olarak kullanmak istediklerini bu konuda görüşmeler yapmak için Lüleburgaz’da bulunduklarını dile getirdi.

Lüleburgazspor Eski Başkanı Kenan Var ile de görüşeceklerini ifade eden Canpolat, Beşiktaş ile Lüleburgazspor arasında anlaşma sağlanırsa Beşiktaş’ta forma giyemeyen oyuncuların Lüleburgazspor’da oynatılacağını ve iki kulübün kardeş kulüp olacağını ifade etti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, kendisine gerçekleştirilen ziyaretle ilgili Beşiktaş Futbol Kulübü’nden gelen Heyet başkanı Yılmaz Canpolat ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek