Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 17 Şubat 2021, Çarşamba 18:13 tarihinde eklendi. 454 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gerenli ve meclis üyelerinden THK’ya ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Türk Hava Kurumu’nun (THK) 96’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle, THK Lüleburgaz Şubesi’ne belediye meclis üyeleriyle birlikte tebrik ziyaretinde bulundu.
Gerenli ve meclis üyelerinden THK’ya ziyaret  

Başkan Gerenli, THK’nın kuruluşunun 96’ncı yıl dönümü nedeniyle THK Lüleburgaz Şube’sine belediye meclis üyeleri Tamer Ermut, Halime Gülcan Ayışığı, Eren Gürtekin ve Fikri Şentürk’le birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette THK Lüleburgaz Şubesi’nde 2’nci Başkan Bektaş Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurnaz, Denetleme Kurulu Üyesi İsmail Balıoğlu ve Şube Saymanı Hasan Aktaş hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Gerenli, Bektaş Yavuz’a THK’yı temsilen çiçek takdim etti.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek