Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 16 Şubat 2021, Salı 10:12 tarihinde eklendi. 527 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde golsüz eşitlik

Kırklarelispor, sezonun 23.hafta mücadelesinde karşılaştığı Sakaryaspor ile evinde golsüz berabere kaldı.
Kırklareli’nde golsüz eşitlik  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Trakya temsilcisi Kırklarelispor, sezonun 23.hafta mücadelesinde 14 Şubat 2021 Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor ile karşılaştı. Kırkalreli Atatürk Stadyumu’nda 13.00’da oynanan karşılaşmayı Hakem Özgür Reha Alıcı yönetti. Alıcı’nın yardımcılıklarını Mehmet Pekmezci, Rıdvan Çevik ve Ali Yılmaz yaptı.

Ligin formda takımlarından Kırklarelispor, karşılaşmaya ; Umut Kaya, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Serkan Sözmen, Fatih Cerlek, Berkan Burak Turan, Mert Sinan Pekesen, Ersel Aslıyüksek, Emre Balkı, Murat Yılmaz 11’yle çıktı.

Devre arasında yaptığı transferlerle hücum hattını geliştiren Kırklarelispor, gol arayışını maç boyu sürdürse de gol bulamadı ve son iki hafta da galip gelen yeşil-beyazlılar Sakaryaspor karşısında golsüz berabere kaldı.

Kırklarelispor, son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek