Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 15 Şubat 2021, Pazartesi 09:57 tarihinde eklendi. 425 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Minibüs şoförlerinden Başkan Gerenli’ye ziyareti

SS 105 Nolu Lüleburgaz Kent İçi Yolcu Erişimi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Ersöz ve yönetim kurulu üyeleri, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yeteşekkür ziyaretinde bulundu. Ersöz, “Lüleburgaz Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize minibüs hat tahsis ücretlerinde gerçekleştirdikleri yüzde 50 indirim nedeniyle teşekkür ederiz" dedi” Başkan Gerenli de, “Birlik ve beraberlik içinde ortak paydamız Lüleburgaz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Minibüs şoförlerinden Başkan Gerenli’ye ziyareti  

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin minibüs hat tahsis ücretlerinde ve şehir içi taşımacılık, taksi, okul servis araçları ve personel servis araçlarındaki çalışma izin belgelerinde bu yıl için yüzde 50 indirim uygulama kararı alması sektör tarafından olumlu karşılandı. Korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren taşımacılık sektörü bu kararla birlikte rahat nefes alırken, SS 105 Nolu Lüleburgaz Kent İçi Yolcu Erişimi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, belediye meclisinin aldığı karar nedeniyle Başkan Gerenli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

“Bu karar bizi rahatlattı”

 

Samimi ortamda gerçekleşen teşekkür ziyareti sonrası konuşan Ahmet Ersöz, “Lüleburgaz Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize minibüs hat tahsis ücretlerinde gerçekleştirdikleri yüzde 50 indirim nedeniyle teşekkür ederiz. Bu alınan karar bizi memnun etmekle kalmadı, büyük bir ölçüde rahatlattı.

 

Dayanışma vurgusu

 

Nazik ziyaretleri için Ersöz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Gerenli, dayanışma vurgusu yaparak, “SS 105 No'lu Lüleburgaz Kent İçi Yolcu Erişimi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımız Ahmet Ersöz ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde ortak paydamız Lüleburgaz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ne olmuştu?

 

Lüleburgaz Belediyesi Meclisi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği toplantıda kentte faaliyet gösteren şehir içi minibüslerin yıllık 630 bin TL olan hat tahsis ücretinin yüzde 50 indirimle 315 bin TL olarak belirlenmesine yönelik kararı oy birliğiyle onaylamıştı. Bunun yanı sıra şehir içi taşımacılık, taksi, okul servis araçları ve personel taşımacılığı yapan sektörün de çalışma izin belgelerinde yüzde 50 indirime gidilmişti.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek