Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Şubat 2021, Çarşamba 17:20 tarihinde eklendi. 389 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KIRKKAB’TA TİS imzalandı

Kırklareli Yerel Yönetimler Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (KIRKKAB) ile Tüm Yerel Yönetim Çalışmaları Sendikası (Tüm Yerel Sen) arasında toplu iş sözleşmesi (TİS) imzalandı. KIRKKAB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gerenli sözleşmeyi imzalamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirirken Tüm Yerel Sen Kırklareli Şube Başkanı Salih Canbaz, Başkan Gerenli’ye teşekkürlerini sundu.
KIRKKAB’TA TİS imzalandı  

KIRKKAB ile Tüm Yerel Sen arasında, KIRKKAB’da çalışan 4 personeli kapsayan TİS olumlu sonuçlandı. Taban ücret üzerinden gerçekleşen anlaşma 1 Ocak ile 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Anlaşmanın sağlanmasıyla birlikte KIRKKAB Başkanı Murat Gerenli ve Tüm Yerel Sen Kırklareli Şube Başkanı Salih Canbaz ile Tüm Yerel Sen Kırklareli Şube Mali Sekreteri Merdal Bulut’un katılımıyla imza töreni düzenlendi. Anlaşmanın başarıyla sonuçlanmasının ardından sözleşmeye imza atılırken, Başkan Gerenli, Canbaz ve Bulut ile hatıra fotoğraf çektirdi.

 

Gerenli’ye teşekkür

 

Başkan Gerenli, anlaşmanın herkese hayırlı olmasını dilerken Canbaz, Başkan Gerenli’ye teşekkür etti. Canbaz şöyle konuştu; “Öncelikle başkanımıza bu nezaketinden dolayı teşekkür ederim. 1 Ocak 2021 ile 31 Aralık 2021 tarihleri arasında devlet memurlarının en yüksek taban üzerinden toplu sözleşmemizi imzaladık. Tüm arkadaşlara hayırlı olsun dilerim. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye de bize olan yaklaşımından dolayı teşekkür ederim.”

 

Haber Ertan BAYER Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek