Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 09 Şubat 2021, Salı 09:49 tarihinde eklendi. 570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, deplasmanda 3 puan aldı

Kırklarelispor, sezonun 22.haftasında deplasmanda karşılaştığı Pazarspor’u İbrahim Sürgülü ve Bahadır Taşdelen’in golleriyle 2-0 mağlup etti.
Kırklarelispor, deplasmanda 3 puan aldı

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta 22.hafta karşılaşmaları 7 Şubat Pazar günü oynanan 10 maçla sona erdi. Sezonun 22.hafta mücadelesinde ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, Pazarspordeplasmanına konuk oldu.

Pazar İlçe Stadyumu’nda saat 13.00’da oynanan mücadeleyi Orta Hakem Ozan Bileyci yönetti. Bileyci’nin yardımcılıklarını ise Vedat Demir, Şafak Nalbantoğlu ve Sercan Yılmaz yaptı.

Geçtiğimiz hafta Vanspor’u 1-0 yenen Kırklarelispor, başarısını sürdürmek için sahaya; Umut Kaya, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Serkan Sözmen, Emre Keleşoğlu, Fatih Cerlek, Berkan Burak Turan,ErselAslıyüksek, Murat Yılmaz, Emre Balkı 11’yle çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Pazarspor’dan Mete Karahan ve ÖmercanÖndaş sarı kart gördü. İlk yarı 0-0 bitti. Karşılaşmanın 54.dakikasında İbrahim Sürgülü’nün vuruşunda Kırkalrelispor, kendisini öne geçiren golü buldu. Karşılaşmanın 74.dakikasında Bahadır Taşdelen’in şutu Kırklarelispor’u 2-0 öne geçirdi. Kırklarelispor karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Alınan sonuçla Kırklarelispor, üst üste 2’nci galibiyetini alırken son 4 karşılaşmada10 puan topladı.

Buğra KAYA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek