Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Şubat 2021, Cumartesi 14:08 tarihinde eklendi. 1117 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vecdi Gündoğdu’dan Uşak ziyareti

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Genel merkezin görevlendirmesiyle Uşak’ta çalışma ziyaretlerinde bulundu.
Vecdi Gündoğdu’dan Uşak ziyareti  

“Çiftçi, esnaf, çalışan, çalışamayan, emekli sıkıntılı veumutsuz...!”

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyon Üyesi Vecdi Gündoğdu, CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle CHP Genel Başkan YardımcısıKahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç başkanlığında Uşak ve ilçelerine düzenlenen çalışma ziyaretlerine katıldı.

23 milletvekili ve 3 parti meclisi üyesinin katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde Uşak’ta vatandaşlarınpandemi ve ekonomik kriz nedeniyle yaşadığı sorunlar tespit edilerek çözümü için çalışmalar yapıldı.

Çalışma ziyaretleriyle ilgili bilgi veren Milletvekili Vecdi Gündoğdu; “ Çalışma ziyaretlerimiz kapsamında; Uşak ve ilçelerinde saha çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın dertlerini dinledik.

Sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek tüm toplum kesimlerinin sorunlarını paylaştık, çözüm önerilerimizi anlattık.

Uşak’ta esnaf ziyareti yaptığımız sırada bir anahtarcı esnafımız ekonomik kriz nedeniyle intihar etmesi sıkıntıların ne kadar derin ve kronik olduğunun acı bir göstergesidir. Kendini işyerinde asan esnafımız geçinemediğini, ekonomik kriz nedeniyle sıkıntı yaşadığını anlatan notu bırakarak hayatına kıydı.

Uşak'ta STK ziyaretleri kapsamında;

Süt Birliği, Muhtarlar Birliği, Zirai Aletler ve Ziraat Odası, Kırmızı Et Birliği, Damızlık Birliği, Pancar Kooperatifi, Mimarlar Odası başkan ve yöneticilerinin dertlerini paylaştık, çözüm önerilerimizi anlattık.

Ertesi gün Sivaslı İlçesini ziyaret ederek;Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü,ilçedeki vatandaşlarımızla,esnafla, muhtarlarımızla ve Ziraat Odası yöneticileri ile görüşmelerde bulunduk.

Uşak ve ilçelerinde yaptığımız çalışma ziyaretleri sonucunda bir kez daha; köylümüzün, esnafımızın, çalışanımızın halinin perişan olduğunu ve gelecek endişesi taşıdıklarını gözlemledik.

18 yıllık yorgun ve yönetemeyen AKP hükümetleri;vatandaştan kopmuş, dertlerden habersiz, sorunlara çözümde yetersiz hale gelmiştir.

Daha güzel bir Türkiye için; halkın içinde, halkla birlikte çalışmalarımız devam edecektir. “ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek