Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 29 Ocak 2021, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan CHP üye ve delegelerine çağrı: “İstifaları durdurun”

CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, kendisi disipline verildikten sonra partiden istifa ve delegelere çağrı yaparak “İstifaları durdurun” dedi.
Özgür Kaya’dan CHP üye ve delegelerine çağrı: “İstifaları durdurun”  

Partiden istifa etmenin bir çözüm olmadığını ve partiye zarar verdiğini de belirten Özgür Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Son günlerde partimizin çekilmek istendiği yalan, iftira, karalama ortamının ve disiplin süreçlerinin parti tabanımız da yarattığı kırgınlık ve huzursuzluğu üzüntüyle takip etmekteyiz.  Partimizle asla yan yana gelememesi gereken tuzak, kumpas, entrika ve ayak oyunları kelimelerinin sıkça dillendirildiği bugünlerde, duygusal tepkilerle yapılan istifaların kimseye bir yararı olmayacaktır. Tüm üye ve delegelerimizden isteğimiz, her birimin kendi iç iletişim ağlarında sürece müdahale ederek bu istifa dalgasının durdurulmasıdır.  Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetin yıkılmayan son kalesidir. Bu kalenin içinde Cumhuriyeti, Demokrasiyi ve Özgürlükleri korumakla görevli Mustafa Kemal’in askerleri görev yerlerinden –asla- ayrılmamalıdır.  Tarih boyunca -yedi düvel- dış güçlerin ve yerli işbirlikçilerinin, vatanımıza karşı kurduğu her tezgahı bozan, emperyalizmin ülkemiz üstüne oynadığı her oyunu boşa çıkaran sizler, bugünde partimize ve ülkemize karşı kurulan tezgahları bozacak, oynanan oyunları boşa çıkaracaksınız.

Sizlerin mevzilerini boşaltmanız sadece emperyalistleri ve onların yerli işbirlikçilerini sevindirecek, sizlerden bu ülkenin aydınlık yarınlarını kurmanızı bekleyen Türkiye’yi umutsuzluğa sürükleyecektir.

Tarihin bu aşamasında, tüm üye ve delegelerimizin en önemli görevi -parti içerisinde kalarak- haktan hukuktan ve adaletten yana mücadeleye devam edip, bu güne kadar şanla şerefle taşıdığınız şanlı bayrağı ne pahasına olursa olsun elinizden yere düşürmemektir. Unutulmamalıdır ki, Siz giderseniz CHP gider, CHP giderse Türkiye gider.”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek