Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Ocak 2021, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 1498 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya, CHP’den ihraç edildi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı seçimlerinin 2015 ve 2017 yıllarında kazanarak iki dönemi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı yapan Özgür Kaya, CHP’deb ihraç edildi.
Özgür Kaya, CHP’den ihraç edildi  

Avukat Tarkan Çakır’ın Başkanlığı’nı yaptığı Hasan Ali Eren, Süleyman Akay, Atilla Ercan, Murat Ermiş, Mehmet Gelmiş, Hüseyin Tahsin Gençay ve Nejat Kuruloğlu’ndan oluşan CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya hakkında parti tüzüğünün 68/1 maddesi gereğince üyelikten kesin çıkarma cezası verilmesine ve verilen karar kesinleşinceye kadar da tedbir kararının devamına oy birliği ile karar verdi.

Kararın Lüleburgaz İnönü Mahallesi Muhtarı Emre Erbaş ile Lüleburgaz Kurtuluş Mahallesi  Muhtarı Can Muntaş’ın şahitliğinin dikkate alınarak verildiği öğrenildi.

Parti tarafından üyelikten kesin çıkarma cezası verilen Özgür Kaya’nın karar kendisine tebliğ edildikten sonra 10 gün içerisinde CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na itiraz etme hakkı bulunurken sosyal medya üzerinden de bazı parti üyeleri karar tepki gösterdi.

Kararın ardından CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın herhangi bir itirazda bulunup bulunmayacağı merakla beklenirken gözle CHP Genel Merkezi’ne çevrildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek