Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Ocak 2021, Pazartesi 15:43 tarihinde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Konteynırda kağıt oyununa 88 bin TL ceza

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek konteynerde kağıt oyunları oynayan 14 kişiye para cezası uygulandı.
Konteynırda kağıt oyununa 88 bin TL ceza  

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Karahıdır Mahallesi'ndeki bir konteynerin içerisinde kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, düzenlediği operasyonda yaklaşık 20 metrekarelik konteynerde sigara ve alkol tüketilerek, kağıt oyunları oynandığını tespit etti.

Konteynerdeki 14 kişiye sosyal mesafe kuralına uymadıkları ve kısıtlama saatlerinde dışarı çıktıkları gerekçesiyle toplam 88 bin 200 lira ceza yazan ekipler, konteynerin sahibi K.M'yi işlemleri için emniyete götürdü.

A.A.


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek