Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Ocak 2021, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Konyalı “Adaylıktan çekiliyorum”

Geçtiğimiz hafta Lüleburgazspor’un sahipsiz kalmaması için taşın altına elini koyarak başkanlığa aday olduğunu açıklayan Lüleburgazlı Spor Adamı Seyfullah Konyalı, adaylıktan çekildiğini duyurdu.
Konyalı “Adaylıktan çekiliyorum”  

Seyfullah Konyalı; bir açıklama yaparak başkanlığa hangi şartlarda ve neden aday olduğunu, sonrasında adaylıktan neden çekildiğini açıkladı.

Konyalı şu açıklamayı yaptı “Geçtiğimiz kısa dönem içerisinde şehrimizin futbol adına değeri olan Lüleburgazspor’un içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalamayıp yeni bir oluşum ve yapılanma umuduyla ve Lüleburgazspor’u sevenlerin desteğiyle kulübümüzün yönetimine aday olmuştuk. Bu kararı almamızdaki en önemli sebep Lüleburgazspor’un ileriye dönük yönetilmesi anlamında başka bir yapılanmanın ve alternatifinin bulunmamasıydı. Amacımız Lüleburgazspor’a kendi öz kaynaklarıyla ve kişisel fedakarlıklarla bir “Feda Dönemi” yaşatıp, kulübümüzü layık olduğu yerlere taşımaktı. Fakat bizim aldığımız bu karardan sonra Lüleburgazspor’un yönetimine oldukça doğal olarak adaylığını açıklayan alternatif yönetim grupları oluşmuştur. Pandemi dolayısıyla ara verilen BAL liginin tahmini başlama takvimi Lüleburgazspor’un kongre dönemiyle kesişmektedir. Bir futbol takımının oyuncu grubunun oluşturulması ve lige hazırlanması bu kısa ve değerli zaman diliminde oldukça önemlidir. Fakat Lüleburgazspor’un yönetimine çoklu adayların olması ve kongre rekabeti bu hazırlanma sürecini de olumsuz etkilemektedir. Lüleburgazspor’un bu kısa zaman içerisinde lige en uygun şekilde başlaması adına tek bir elden ve akıldan yönetilmesi gerekmektedir. Dolayısıyla yine Lüleburgazsporumuz’un menfaatleri doğrultusunda, bu belirttiğimiz önemli süreçten olumsuz etkilenmemesi adına adaylığımızdan çekiliyoruz. Bu süreç içerisinde bizden desteğini esirgemeyen Lüleburgazspor Başkanımız Kenan Var’a, Lüleburgazspor’un değerli taraftarlarına, Lüleburgazlı futbolcu kardeşlerimize ve bizimle beraber bu sorumluluğu üstlenme sözünü veren şehrimizin büyüklerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

Buğra KAYA

 

 

                                                                                                                                                                                             

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek