Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Ocak 2021, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1019 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’a dev forvet

Kırklarelispor, ligin devre arasında Eyüpspor’un 1.90’lık dev forveti Murat Yılmaz’ı renklerine bağladı.
Kırklarelispor’a dev forvet  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, ligin ikinci yarısının başlamasına sayılı günler kaldı hücum hattına takviye yaptı. Ligin ilk yarısını 30 puanla 7.sırada tamamlayan Kırklarelispor, bir süredir Antalya’nın Belek ilçesinde kamp yaparak sezonun  ikinci yarısına hazırlanıyor.

Gol üretmede sorunlar yaşayan ekip, Eyüpspor’un 1.90 boyundaki forvet oyuncusu Murat Yılmaz’ı transfer ederek hücum hattındaki silahlarını arttırdı. Murat Yılmaz’ın Görkem Bitin’in yokluğunda Kırklarelispor’u gol yollarında rahatlatması bekleniyor.

Almanya doğumlu olan Murat Yılmaz, futbola 2008 yılında Hansa Rostock 2 takımında başladı. Tavaşnlı Linyitspor’a transfer olarak Türkiye’ye gelen Yılmaz, 1.Lig’de Tavşanlı Linyitspor, Başakşehir, Adanaspor, Altınordu, 2.Lig’de Ankaragücü, Amed Sportif, Tuzlaspor ve Eyüpspor takımlarıyla lig ve kupa maçlarına çıktı.

Murat Yılmaz, sezon başından bu yana Eyüpspor’la çıktığı 12 maçta 7 gol kaydetti. 32 yaşındaki oyuncu, kariyeri boyunca 56 gol kaydetti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek