Lüleburgaz girişinde TIR devrildi
CHP Haftalık halk toplantısı gerçekleşti
Lüleburgaz’da Gençlik Parkı artık cıvıl cıvıl!
Armando’da Yaz indirimleri başladı
Bu haber 19 Ocak 2021, Salı 16:09 tarihinde eklendi. 932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmet Özden, on binleri coşturdu

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin yanında olmak ve onların sesini duyurmak amacıyla hayata geçirdiği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programının bu haftaki konuğu ünlü zurna üstadı Ahmet Özden oldu. Belediyenin Youtube ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlanan, Lüleburgaz ve diğer şehirlerden 40 binden fazla kişiye ulaşan programda Özden, çaldığı parçalarla ekranların başındaki izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Ahmet Özden, on binleri coşturdu  

Hem duygulandırdı hem neşelendirdi

Programa birbirinden güzel iki parçayla giriş yapan Ahmet Özden canlı yayın boyunca çaldığı parçalarla izleyenleri hem duygulandırdı hem neşelendirdi. Atatürk’ün ve Lüleburgaz’ın sevilen değerlerinden merhum Sırtlan Ahmet’in sevdiği Selanik Türküsü’nü de çalan Özden kulakların pasını sildi.

40 bin kişiyi aştı

Lüleburgaz Belediyesi’nin Facebook ve Youtube sayfalarından canlı olarak paylaşılan program sadece birkaç saat içinde 40 binden fazla tekil kullanıcıya ulaştı. Program Lüleburgaz’ın sınırlarını aşarken ABD’den dahi programı takip eden müzikseverler oldu. Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta Cuma günü saat 21.00’de canlı yayınlanan “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından izlenebilir. Programları kaçırmak istemeyen müzikseverler Youtube kanalına abone olabilir.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek