Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 14 Ocak 2021, Perşembe 09:03 tarihinde eklendi. 610 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan ve Ertuğrul Çamlıca’dan LTSO’ya ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi makamında ziyaret etti.
Turabi Kayan ve Ertuğrul Çamlıca’dan LTSO’ya ziyaret  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Cömert ile Ufuk Keskin’in de yer aldığı görüşmede, Milletvekili Turabi Kayan ve Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca’ya odanın yeni hizmet binası tanıtılarak bilgi verildi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin ve ilçemizin pandemi sürecinde yaşadığı sosyal ve ekonomik sorunların konuşulduğu görüşmede çözüm önerileri hakkında da fikir alışverişine varıldı.

LTSO yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli;  nazik ziyaretlerinden dolayı Turabi Kayan ve Ertuğrul Çamlıca’ya teşekkür ederek, oda üyelerinin hakkettiği hizmet kalitesini arttırmak konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek