Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 12 Ocak 2021, Salı 09:00 tarihinde eklendi. 638 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, 3 puanı son dakikada aldı

Kırklarelispor, 11.haftanın erteleme maçında karşılaştığı Bayburt Özel İdare Spor’u 3-2 mağlup etti.
Kırklarelispor, 3 puanı son dakikada aldı  

Misli.com 2.Lig’de ligin ilk yarısının tamamlanmasının ardından 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor’un Bayburt Özel İdare Spor’la karşılaşacağı erteleme maçı oynandı. 11.haftanın erteleme mücadelesi 10 Ocak Pazar günü 13.00’da Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmayı Diyarbakır Klasman Hakemlerinden Mehmet Güngör yönetti. Ateş’in yardımcılıklarını Suat Fidan, Kerem Candaş ve Metin Ateş yaptı.

Kırklarelispor sahaya; Umut Kaya, Davut Babur,İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Serkan Sözmen, Emre Keleşoğlu, Berkan Burak Turan, Emre Balkı, Kubilay Akyüz, Atakan Arslan, Ersel Aslıyüksek 11’yle çıktı.

Karşılaşmanın ilk atağında Bayburt’ta Can Ahmet Üstün gol atarak takımını henüz 1.dakikada 1-0 öne geçirdi. Kırklarelispor 14.dakikada Kubilay Akyüz’le cevap verdi ve skoru 1-1’e getirdi. Yediği golden sonra özgüvenini yitirmeye başlayan Bayburt’ta 30. Dakikada Ömer İnan sarı kart görürken 32.dakikada ise Salih Seyis kırmızı kart gördü. İlk golün sahibi Can Ahmet Üstün de sarı kart gördü. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan takım yine Bayburt oldu. KArşılaşmanın 57.dakikasında gelişen atakta Savaş Yorulmaz’ın attığı golle Bayburt 2-1 öne geçti. Ancak 4 dakika sonra Atakan Arslan, sahneye çıktı ve 61.dakikada skora eşitlik getirdi.

KArşılaşma, bu dakikadan sonra eşitlikle devam etti. Uzatma dakikalarında karşılaşmanın 90+1.dakikasında İbrahim Sürgülü’nün golü Kırklarelispor’a 3 puanı getirdi.

Karşılaşmadan önce ligin 10.sırasında bulunan Kırklarelispor, son dakikalarda elde ettiği 3 puanla puanın 30’a çıkardı ve 7.sıraya yerleşti. Yeşil-beyazlılar sezonun ilk yarısını da böyle tamamladı.

Buğra KAYA

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek