Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 11 Ocak 2021, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DE İHRAÇ TALEBİ ŞOKU

Son günlerde temizlik işçileriyle karşı karşıya gelen Lüleburgaz belediye yönetimine karşı işçileri savunan ve Lüleburgaz CHP İlçe yönetimine karşı yazılarıyla gündem yaratan gazetemiz köşe yazarlarından geçmiş dönemlerde CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı ve Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı olan, iki dönem de CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı yapan Özgür Kaya hakkında KESİN İHRAÇ TALEBİYLE disiplin soruşturması başlatıldı.
CHP’DE İHRAÇ TALEBİ ŞOKU  

 

9 Kasım 2020 tarihinde Kırklareli Sosyal Medya adlı internet sitesinde CHP Lüleburgaz ilçe teşkilatında Özgür Kaya, Hakan Dedeoğlu, Murat Toprakkıran, Ahmet Erdal gibi  önemli isimlerin  partiden ihraç edileceği iddia edilmiş ve bu iddialar siyasi kulislerde şok etkisi yaratmıştı. Birçok siyasetçi bunun gerçek olamayacağını yönünde görüş bildirirken daha önce Ahmet Erdal ve dünde Özgür Kaya hakkında başlatılan disiplin işlemleri siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Yaklaşık 1 yıldır Pandemi gerekçesiyle kapalı olan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığının bu kararları ne zaman aldığı sorusu da siyasi kulislerde sorulmaya başlandı. Gelişmeler Lüleburgaz kamuoyu tarafından dikkatle takip edilirken CHP’de yeni ihraç taleplerinin gelip gelmeyeceği de merak konusu.

Mürsel SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek