Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 08 Ocak 2021, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 603 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, ilk yarıyı 1 puanla kapattı

Kırklarelispor, sezonun 19.hafta mücadelesinde karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu’yla ikinci yarıda yediği golle 1-1 berabere kaldı.
Kırklarelispor, ilk yarıyı 1 puanla kapattı  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Kırklarelispor, sezonun 19.haftasında 6 Ocak 2021 Çarşamba günü ligin orta sıralarında mücadele veren Tarsus İdman Yurdu’yla karşılaştı. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’da oynanan karşılaşmayı Trabzon Klasman Hakemlerinden Sinan Özcan yönetti. Özcan’ın yardımcılıklarını Hakan Eygü, Kerem Yükünç ve Alpaslan Şen yaptı.

Sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında 3 puan almak isteyen  Kırklarelispor sahaya; Kubilay Anteplioğlu, Davut Babur, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Emre Keleşoğlu, Ersel Asliyüksek, Mert Sinan Pekesen, Berkan Burak Turan, Yunus Emre Yalçın, Görkem Bitin 11’yle çıktı.

Ev sahibi Kırklarelispor, karşılaşmaya iyi başladı. 6.dakikada Berkan Turan’ın golüyle 1-0 öne geçen ekip, ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamlamayı başardı. Sezonun ilk yarısının son karşılaşmasına çıkan ekipler, ikinci yarıya hızlı başladı. İkinci yarıda Tarsus İdman Yurdu’nda Onur Şirin 55.dakikada golü buldu ve skoru 1-1’e getirdi.

Bu dakikadan sonra yeniden öne geçmek için ataklarını artıran Kırklarelispor, kalan dakikalarda gol bulamadı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Kırklarelispor, son 4 karşılaşmasında 3 puan alamadı ve ilk yarıyı beraberlikle kapattı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek