Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 08 Ocak 2021, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 874 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vecdi Gündoğdu’dan ilçe ve belediyelere ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, 2021 yılının ilk günlerinde Kırklareli’nin belediye ve ilçelerine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.
Vecdi Gündoğdu’dan ilçe ve belediyelere ziyaret  

“Derde derman olan belediyelerimiz daha fazla destek istiyor”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, yeni yılın ilk günlerinden çalışmalara başladı. İlçe, belediye başkanları, partilileri ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Gündoğdu, ilk ziyaretini Vize’ye gerçekleştirdi.

4 Ocak tarihinde ziyaretlerine başlayan Gündoğdu; Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç ve Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’i ziyaret eden Gündoğdu, salgın nedeniyle vatandaşların, esnafın, çiftçinin ve birçok meslek grubunun yaşadığı sorunlar, bu sorunların çözümü için yapılması gerekenleri görüştü.

6 Ocak tarihinde Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP İlçe Başkanı Devrim Gündüz, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İlçe Başkanı Erol Mutlu, Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut’u ve Belde Başkanı Birol Pekova’yı ziyaret etti. Gündoğdu, ziyaret ettiği bölgelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretleriyle ilgili bilgi veren Milletvekili Gündoğdu; “Ziyaret ettiğimiz tüm belediye başkanlarımızın salgın ve salgının tetiklediği ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini, belediyelerimizin özellikle su bedelleri ve işyeri kiraları konusunda vatandaşlarımıza ve esnafımıza kol kanat gerdiklerini, sahip çıktıkları ve kolaylıklar tanıdıklarına şahit olduk.

Tüm belediye başkanlarımıza; zor şartlarda, kısıtlı imkanlarla yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerimizi ilettik.

Salgın ve ekonomik kriz nedeniyle büyük sıkıntılar çeken vatandaşlarımızın, esnafımızın, çiftçimizin, emeklimizin, işsiz kalanların, iş bulamayanların derdine biraz olsun derman olmak için hükümetin belediyelerimize daha fazla destek olması gerekmektedir.

Bu konuda da her zaman, her platformda belediyelerimizin, dolayısıyla hemşerilerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek