Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 28 Ocak 2013, Pazartesi 09:41 tarihinde eklendi. 61975 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YSGP eş sözcülerinden ziyaret

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Lüleburgaz İlçe Teşkilatı gazetemizi ziyaret etti.
YSGP eş sözcülerinden ziyaret
Gazetemizi ziyaret eden İlçe teşkilatı üyelerinden Eş Sözcüler Meral Garip Tunç ve İbrahim Koser yaptıkları açıklamada, “Çalışma gruplarını temel alan partimiz, ilçe yönetim kurulu ve üyelerimizle başta İğneada termik santral yapımına karşı aktif çalışmalarımızın yanında, doğa, insan ve emeğin sömürüsüne karşı olarak, siyasi parti, sendika ve derneklerle dayanışma içinde olacağız. Ortak sorunlarda ortak çaba için, birlikteliğe çağırıyoruz. Desteklerinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Eş Sözcü Meral Garip Tunç da, “Günümüzde insanlık, önemli bir yol ayrımı ile karşı karşıya. Ya doğanın ve yaşamın yok edilmesine teslim olacak ya da yeşil ve sol bir dünya kuracak. Küresel kapitalizm insanlığa zorla dayattığı sistemde, insan, emek, doğa ve doğanın içinde yaşayan tüm canlıların hiçbir değeri kalmadı. Yaşadığımız çevrede, nehirlerin ve derelerin kirlendiği, HES’lerle suyun özelleştirildiği nükleer ve termik santrallerle insan hayatının işgal altına alındığı günleri yaşıyoruz” dedi. Gökhan KAN
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek