Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 04 Ocak 2021, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1241 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı oyuncunun sunuculuk yaptığı programa ilgi artmaya başladı

Aslen Lüleburgazlı olup14 yıldır Üsküdar'da ikamet eden oyuncu ve yönetmen adayı Kazım Arslantaş'ın senaristliğini, yapım koordinatörlüğünü ve bazen de sunuculuğunu yaptığı “Dünya Döndükçe” isimli programda Seher Öğüt, Yeliz İnanç, Hasret Khajehvand, Kaan Kadir Baş, Kaan Kılıçaslan da yer alıyor.
Lüleburgazlı oyuncunun sunuculuk yaptığı programa ilgi artmaya başladı  

Program kısa zamanda Türkiye genelinde ünlü isimleri ağırlamaya başladı.

Üsküdar Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü son sınıf öğrencileri, yönetmen adayları  mezuniyet projesi kapsamında 30 Aralık 2020 Çarşamba günü  hayata dair güncel konuları ve toplumsal sorunları da ele alan bilim, kültür ve sanat ağırlıklı programları "Dünya Döndükçe"nin yeni bölümlerini pandemi kurallarına uygun olarak çekmeyi başardı.

Aslen Lüleburgazlı olup14 yıldır Üsküdar'da ikamet eden oyuncu ve yönetmen adayı Kazım Arslantaş'ın senaristliğini, yapım koordinatörlüğünü ve bazen de sunuculuğunu yaptığı programın ekibindeki diğer isimler Seher Öğüt, Yeliz İnanç, Hasret Khajehvand, Kaan Kadir Baş, Kaan Kılıçaslan.

Program değindiği konular ile bu hafta da büyük yankı uyandırdı.

İlk programın konukları oyuncu, kadın hakları savunucusu ve hayvanseverler,  Melis Öz ve  Muharrem Fındıcak idi. Programda ülke gündemine oturan kadın hakları, güçlü kadın imajı, kadın-erkek eşitliği, kadına taciz, şiddet, cinayetler gibi konuların yanı sıra hayvan haklarına da değinildi.

İkinci programın konukları ise gazeteci, dalgıç ve motorcu Gökhan Gültekin Karakaş ile Oyuncu, Jeoloji Mühendisi, Dalgıç, Dağcı, Akut üyesi Ali Ertan Güney oldu. Bu programda ise söz konusu sporlar ve hayat kurtarma üzerine konuşuldu.

Programa ayni okuldan mezun genç yönetmen Onur Koçyiğit de misafir olarak katıldı.

Program koordinatörü Kazım Arslantaş "Okulumuzun da müsaadesini aldıktan sonra topluma faydalı konuları ele alan daha fazla programa imza atmak istiyoruz. Sırada bekleyen çok konu ve konuk var" dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek