Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 31 Aralık 2020, Perşembe 15:51 tarihinde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli CHP’den “İç ısıtan kampanya”

CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Merkez Gençlik Kolları’nın ortaklaşa düzenlediği ''ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN’’ Kampanyası sona erdi
Kırklareli CHP’den “İç ısıtan kampanya”  

15 Aralık 2020 tarihinde Kırklareli Dostluk Evi’nde başlayan ve 10 gün süren kampanyaya Kırklarelili vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Kampanyaya katılan vatandaşlar, kullanmadıkları veya yeni satın aldıkları giysileri vererek destek oldular.

Toplanan eşyaların koliler halinde ihtiyaç sahiplerine gönderilmesi öncesinde CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı’nda konuşan  CHP Kırklareli Merkezi İlçe Başkanı Özgür Uygul, kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

Ülke olarak zor günlerde geçildiğini ifade eden Başkan Uygul ‘’ Pandemi nedeniyle zor durumda olan vatandaşlarımıza sahip çıkmaya, gücümüzün yettiği kadar onların yanında olmaya çalışıyoruz. Daha önce zor durumda olan esnaflarımıza bir nebze de olsa destek olmak adına ''Yerli Esnafına Sahip Çık '' kampanyası düzenlemiştik. Bu kampanyamız hala devam ediyor. Yerli esnafımızın yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızda da ricamız yerli esnafımıza sahip çıkmalarıdır’’ dedi.

Kış aylarının gelmesi ile ihtiyaç sahibi ailelerinin çocuklarını düşünerek bir kampanya daha başlattıklarını söyleyen Uygul ‘’ Çocuklar üşümesin diye bir kampanya daha başlattık. 10 gün süren kampanyamıza vatandaşlarımız çok yoğun ilgi gösterdiler. Şimdi bu giysileri ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız. Bu etkinliğimizde görev alan gönüllüler ordumuza, Merkez İlçe Kadın Kollarımıza, İl İlçe Gençlik Kollarımıza, Kırklareli halkına teşekkür ediyorum. CHP varsa herkes için var’’ ifadelerini kullandı.

Sedat EVREN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek